Zašto izabrati AKRIPOL?

Mi smo moderna organizacija i uspešna kompanija koja pruža svojim klijentima visoko kvalitetne i funkcionalne proizvode. Poslujemo u okviru Plastoform grupe i imamo bogatu tradiciju poslovanja, a naši počeci sežu još od 1974. godine.

Od samog početka našeg poslovanja, posvećivali smo posebnu pažnju kreativnosti i inovativnosti, što je svakako doprinelo da postanemo vodeća kompanija na ovim prostorima za proizvodnju i preradu polimera i ploča od livenog akrilnog stakla.

Čime se posebno ponosimo?

Aglas SS PA 6

Livene akrilne ploče ojačane mrežastim poliamidnim nitima i sa većim udelom UV stabilizatora namenjene su prvenstveno za izradu transparentnih ograda protiv buke.

  • Sigurna zaštita od buke
  • Mrežaste poliamidne niti
  • Bolja UV stabilizacija

Protivpožarni sistemi

Naši sistemi za odimljavanje su u skladu sa Evropskom normom koja propisuje minimalni ugao otvaranja kupola na 140° i ugao otvaranja svetlosnih traka na 165°.

  • Evropska norma EN 12101-2
  • Min.ugao otvaranja kupola 140°
  • Min.ugao otvaranja traka 165°

Široka paleta boja

U nekoliko proizvodnih programa nudimo široku paletu boja livenog akrilnog stakla. Providne, neprovidne ili poluprovidne (efekt peskarenog stakla)  ploče u boji.

  • Efekat providnog stakla
  • Efekat neprovidnog stakla
  • Efekat peskarenog stakla
Naša vizija
Podrška u razvoju
Sa ponosom ističemo da se sa posebnom pažnjom odnosimo prema istraživanju novih tehnologija kao i razvoju kreativnosti i inovacija. Odlikuju nas timski duh, a zahvaljujuci saradnji i međusobnom poverenju svih zaposlenih, inovativnost nam je na visokom nivou. Kao plod ovakvog rada, registrovali smo i nekoliko evropskih patenata sa akcentom na reciklaži i zaštiti životne sredine. Ukupno smo potpisali pet inovacija.
Savetovanje i usluge
Svaki uspešan projekt zahteva dobru pripremu i planiranje aktivnosti. Sopstveni razvoj tehnologija uz saradnju sa lokalnim razvojnim kompanijama pruža pouzdano rešenje pre otpočinjanja proizvodnje željenog proizvoda. Našim klijentima pružamo kvalitetnu izradu proizvoda i pouzdanu isporuku istih. Od samog početka saradnje sa nama, pa sve do finalizacije projekta, našim klijentima nudimo stručne savete i tehničku podršku. Uvek smo fokusirani na razvoj svojih proizvoda i tehnoloških rešenja. Stručnjaci smo na polju donošenja odluka i smernica u korišćenju tačnih i pouzdanih tehničkih rešenja.
Do konačnog rešenja
Naše visoko specijalizovane partnerske kompanije pružaju brzu i kvalitetnu ugradnju Akripol proizvoda. Za nas je kvalitet i zadovoljstvo kupca na prvom mestu, te stalno podstičemo unapređenje kvaliteta ugradnje i održavanja naših proizvoda i sistema. Na taj način možemo osigurati kvalitetno sprovođenje instalacija, kao i servisiranje u garantnom roku i van garantnog roka.
Proizvodnja
U današnje vreme, sve zahtevnija klijentela utiče na podizanje nivoa kvaliteta proizvoda. Konstantno ulaganje u moderne tehnologije garantuje i stalnu prednost u odnosu na konkurenciju. Takođe smo posvećeni stalnom unapređenju procesa rada u cilju povećanja produktivnosti po zaposlenom i humanizacija rada. U proizvodnji su integrisani moderni sistemi i oprema, koji omogućavaju dostizanje najviših standarda.
Šta proizvodimo?
100% Svetlosne kupole i svetlosne trake
100% Aglas - liveno akrilno staklo (pleksiglas, plexiglass)
100% Alux - svetlosne polikarbonatne (Lexan) ploče
100% Novilon - liveni poliamidi
100% Alux - ograde protiv buke na putevima

Gde nas možete pronaći?

Upešno poslujemo na prostoru celog Zapadnog Balkana, a svoja predstavništva imamo u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj.